Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Författarträff med Daniel Mendoza

April 19, 2016 @ 7:00 pm

$15

Svenska författaren Daniel Mendoza besöker Svenska kyrkan för en kväll på temat Kärlekens Omtanke. En föreläsning om konstruktivt engagemang, medveten optimism och att följa sitt hjärta.

OBS! Daniel Mendoza kommer också att hålla föreläsningar i samarbete med SWEA Orange County den 17 april och SWEA San Diego den 23 april. Se deras respektive hemsidor för mer information.

Daniel föddes i Uruguay och hamnade efter år på flykt slutligen i Sverige. Trots en mörk och extremt våldsam barndom gav han aldrig upp tron på framtiden och kärleken. År 2010, efter studier på Handelshögskolan i Stockholm och nästan tio år inom finanssektorn, hoppade han av karusellen och grundade magasinet Good News Magazine för att sprida optimism och framtidstro.

Med romanen Den enda gör Daniel sin författtardebut. Boken, som först och främst är en kärleksberättelse om hans barn, är också en hyllning till kärleken och livet.

Med utgångspunkt från sin egen historia och sin egen resa vill Daniel inspirera och ge insikter man kan ta med sig, som förhoppningsvis räcker länge, kanske hela livet.

Genom föreläsningen vill Daniel inspirera och ge insikter man kan ta med sig, som förhoppningsvis räcker länge, kanske hela livet. Föreläsningens mening är att skapa insikter som ger medvetenhet. Medvetenhet om att vi som individer kan påverka. Det ger optimism.

År 2012 utsågs Daniel till Årets lyckofrämjare i Sverige av Global Happiness Organization.

Vi ber om en donation på $15 per person för kvällens evenemang. Då ingår middag, kaffe och ett glas vin.

RSVP och betalning senast den 14 april till losangeles@svenskakyrkan.se

Details

Date:
April 19, 2016
Time:
7:00 pm
Cost:
$15
Event Categories:
,
Event Tags:
,
Website:
https://www.svenskakyrkan.se/losangeles/tisdag-den-19-april-daniel-mendoza

Organizer

Svenska kyrkan
Phone
310.832.6800
View Organizer Website

Venue

Svenska kyrkan Los Angeles
1035 South Beacon Street
San Pedro, 90731 United States
+ Google Map
Phone
310.832.6800
View Venue Website