Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SWEA Professional L.A. möter DRIVET Podcast

April 9, 2016 @ 10:00 am

SWEA Professional Los Angeles hälsar välkommen Josefin Eriksson och Nina Lund till SWEA Professional Los Angeles. Josefin och Nina jobbar som producenter här i Los Angeles och tillsammans har de startat DRIVET Podcast, en inspirations- och karriärspodcast för kvinnor.

I DRIVET intervjuar Nina och Josefin framgångsrika kvinnor om hur de gjort för att förverkliga sina yrkesmässiga drömmar och ambitioner. Massor av spännande och inspirerande samtal med stjärndesigners, hjärnforskare, skådespelare, entreprenörer och många, många fler. Med DRIVET vill Nina och Josefin uppmuntra, stötta och vägleda kvinnor i sin karriär och inspirera fler till att våga satsa på yrken de brinner för. Vi kan inte tänka oss mer passande gäster till årets första SWEA Professional – välkommen!

Läs mer om DRIVET på deras hemsida. http://drivetpodcast.se Där hittar du länkar till podcasten och presentation av alla deras spännande gäster.

Plats: Hemma hos Lotta Dahl i Pacific Palisades (adress meddelas till anmälda)

Pris: $15/medlemmar, $20/övriga. I priset ingår en lättare frukost.

Betalning: Check skickas till Christina Sterling, 4903 Woodley Ave, Encino, CA 91436 eller med kreditkort via SWEA Los Angeles hemsida.

RSVP: Senast den 4 april till rsvpsweala@gmail.com

Parkering: Parkering på gatan (gratis), samt parkeringsplatser inne i Palisades Village (avgift), en kort promenad från Lottas hus.

Details

Date:
April 9, 2016
Time:
10:00 am
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
http://losangeles.swea.org/evenemang/swea-professional-los-angeles/

Organizer

SWEA Los Angeles
View Organizer Website