Home / Böcker / Daniel Mendoza föreläser på västkusten

Daniel Mendoza föreläser på västkusten

12647218_1703144043297597_3179337016999022825_n

Foto: Pernilla Danielsson/danielmendoza.se

Daniel Mendoza driver tidningen Good News Magazine och har debuterat med romanen “Den enda”. Nu håller han föreläsningar i södra Kalifornien på temat “Kärlekens omtanke.”

Under ett par veckor i april och maj är tidningsmakaren, föreläsaren och författaren Daniel Mendoza på föreläsningsturné i Kalifornien och Kanada. I Sverige driver Daniel Mendoza Good News Magazine, en tidskrift som fokuserar på positiva nyheter och som vill lyfta fram personer och företeelser som inspirerar och engagerar.

Daniel Mendozas föreläsningar tar sin utgångspunkt i hans egen livshistoria och arbetet med Good News Magazine:

“Genom mina föreläsningar vill jag INSPIRERA och ge insikter man kan ta med sig, som förhoppningsvis räcker länge, kanske hela livet. Föreläsningarnas uppgift är att skapa INSIKTER som ger medvetenhet. Medvetenhet om att VI som individer kan påverka. Det ger optimism. Medveten optimism.
[…] Alla mina föreläsningar grundar sig i min egen historia och i mitt arbete med Good News Magazine där jag arbetar för att sprida OPTIMISM och FRAMTIDSTRO. Alla mina föreläsningar berör ämnen som mänskliga och djurens rättigheter, barnuppfostran, KÄRLEK till livet, kärlek till våra respektive och i synnerhet till oss själva som individer. Och framför allt, våra skyldigheter gentemot varandra, andra och kommande generationer.” (Från Daniel Mendozas hemsida)

Daniel Mendozas debutroman Den enda kom ut i augusti förra året. Nyligen medverkade han i tv-serien “När livet vänder” som går att se på SVT Play även från USA.

Föreläsningsdatum för Daniel Mendoza:

Söndag 17 april: Orange County
Tisdag 19 april: 
Los Angeles (San Pedro)
Lördag 23 april: La Jolla/San Diego
Onsdag 27 april: San Francisco
Söndag 1 maj: Seattle
Måndag 2 maj: Vancouver

Leave a Reply