Home / Uncategorized / SACC San Diego: Konferens om miljöteknik i San Diego 6-7 november

SACC San Diego: Konferens om miljöteknik i San Diego 6-7 november

Green_Connections2013W350För andra året i rad arrangerar Svensk-amerikanska handelskammaren i San Diego konferensen Green Connections, med fokus på miljöteknik och företagssamarbete mellan Sverige och Kalifornien.

Temat för årets konferens är vatten, avfall, och energi (energieffektivitet och ren energi) och syftet med de två mötesdagarna är att skapa och utveckla affärsrelationer mellan Sverige och Kalifornien, i synnerhet San Diego-området.

Konferensen äger rum på Hilton San Diego Resort and Spa den  6-7 november och talarna inkluderar bland annat Lars Ling, VD för CleanTech Region (Sweden), Kristina Peterson, VD för Greenwood Biosar, och Daniel Ragnvaldsson, projektledare vid Envix.

Joakim Nyström, VD för Absolicon deltar via skype och äventyraren Johan Ernst Nilson kommer att berätta om sitt miljöengagemang och om erfarenheter han gjort under 20 års äventyrliga expeditioner runtom i världen.

Mer information om Green Connections, inklusive tider och presentation av samtliga talare, återfinns på handelskammarens hemsida. En längre artikel om konferensen finns att läsa i Currents, Svensk-amerikanska handelskammarens medlemstidskrift.

Leave a Reply